Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle alcohol abuse

Alta löydät synonyymit sanalle lause alcohol abuse, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause alcohol abuse ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle alcohol abuse (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle alcohol abuse

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle alcohol abuse, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa alcohol abuse käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta alcohol abuse esimerkkilause on peräisin.

  1. Collins, who had a history of alcohol abuse, claimed that the song was able to "pull her through" to recovery.  
  2. He struggled with alcohol abuse from the age of 14, was married and divorced four times, and declared bankruptcy later in life.  
  3. Green wrote to author Ann Rule in 1996 asserting that, due to alcohol abuse, she had not had the mental capacity to start a fire.  
  4. That year, Amaker was a spokesman against drug and alcohol abuse as part of an NCAA-Fiesta Bowl drug education television program.  
  5. Costumed by Matilda, they toured local doss-houses in East London, where they performed temperance songs, teaching people the dangers of alcohol abuse.  

Lisätietoja alcohol abuse

Muita tapoja oppia lisää sanan alcohol abusemerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "alcohol abuse":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan alcohol abuse määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle alcohol abuse, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut alcohol abuse

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "alcohol abuse":sta.

  • Merkkien määrä: 13 (12 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 6
  • Vokaalien määrä: 6

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, alcoholic abuse on esimerkkinä sanan alcohol abusesynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.