Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle ankylosaur

Alta löydät synonyymit sanalle sana ankylosaur, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana ankylosaur ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle ankylosaur (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle ankylosaur

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle ankylosaur, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa ankylosaur käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta ankylosaur esimerkkilause on peräisin.

  1. Other dinosaurs included the ankylosaur Talarurus, the hadrosaur Gobihadros, the sauropod Erketu, and the ceratopsian Graciliceratops.  
  2. Other important dinosaur finds from the same locality as Opisthocoelicaudia include the troodontid Borogovia and the ankylosaur Tarchia.  
  3. In 1969 Austrian paleontologist Georg Haas concluded that despite the large size of ankylosaur skulls, the associated musculature was relatively weak.  
  4. Although it lived alongside a nodosaurid ankylosaur, their ranges and ecological niches do not appear to have overlapped, and Ankylosaurus may have inhabited upland areas.  
  5. This is similar to in Miragaia, Huayangosaurus, the ankylosaur Silvisaurus, and Heterodontosaurus, but unlike in Chungkingosaurus, Stegosaurus, Edmontonia and Lesothosaurus.  

Lisätietoja ankylosaur

Muita tapoja oppia lisää sanan ankylosaurmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "ankylosaur":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan ankylosaur määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle ankylosaur, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut ankylosaur

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "ankylosaur":sta.

  • Merkkien määrä: 10
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, ankylosaurus on esimerkkinä sanan ankylosaursynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.