Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle apolitical

Alta löydät synonyymit sanalle sana apolitical, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana apolitical ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle apolitical (adjektiivi)


Esimerkki lauseita sanalle apolitical

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle apolitical, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa apolitical käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta apolitical esimerkkilause on peräisin.

  1. His decision to run was criticised in some quarters as undermining the apolitical stance of the RSSILA.  
  2. Adam Tooze wrote in The Wages of Destruction that the idea that Speer was an apolitical technocrat was "absurd".  
  3. Many magazines emphasized stories about political topics and stopped publishing Kertész because of his apolitical subjects.  
  4. During the rise of Hitler his parents remained apolitical, but Heidemann, like many other young boys, joined the Hitler Youth.  
  5. As opposed to de la Rocha's lyrics, Cornell's were mostly apolitical; Morello referred to them as "haunted, existential poetry".  

Lisätietoja apolitical

Muita tapoja oppia lisää sanan apoliticalmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "apolitical":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan apolitical määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle apolitical, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut apolitical

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "apolitical":sta.

  • Merkkien määrä: 10
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, unpolitical on esimerkkinä sanan apoliticalsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.