Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle black magic

Alta löydät synonyymit sanalle lause black magic, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause black magic ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle black magic (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle black magic

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle black magic, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa black magic käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta black magic esimerkkilause on peräisin.

  1. Similar to the studies suggested in Poe's short story "Ligeia", this lore may be about the occult or black magic.  
  2. I am a little saner now." However, most scholars take this as a referring to Waugh's homosexuality rather than black magic.  
  3. A repentant Carno tells her that that he was possessed by the demon when he tried to learn black magic to use in his performances.  
  4. Among the more credulous, Christians were thought to use black magic in pursuit of revolutionary aims, and to practice incest and cannibalism.  
  5. Motivated to find a new partner through occult means, Parsons began to devote his energies to conducting black magic, causing concern among fellow O.T.O.  

Lisätietoja black magic

Muita tapoja oppia lisää sanan black magicmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "black magic":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan black magic määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle black magic, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut black magic

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "black magic":sta.

  • Merkkien määrä: 11 (10 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 7
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, sorcery on esimerkkinä sanan black magicsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.