Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle blighted

Alta löydät synonyymit sanalle sana blighted, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana blighted ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle blighted (adjektiivi)


Esimerkki lauseita sanalle blighted

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle blighted, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa blighted käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta blighted esimerkkilause on peräisin.

  1. Malcolm X was clearly a product of the hate and violence invested in the Negro's blighted existence in this nation.….  
  2. And of the latter, "Peter Flannery seems to want to suggest that friendships are the only cure for a life blighted by deficient parents.  
  3. However, all of Strindberg's marriages were blighted by his jealousy and a sensitivity which has sometimes been considered paranoid and delusional.  
  4. The school, with its 650 students, moved into this historic but blighted neighborhood, and its Old Woodward School building at 1310 Sycamore Street.  
  5. This is reminiscent of areas blighted by modern volcanic eruptions, where the recovery is led by ferns, which are later replaced by larger angiosperm plants.  

Lisätietoja blighted

Muita tapoja oppia lisää sanan blightedmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "blighted":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan blighted määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle blighted, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut blighted

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "blighted":sta.

  • Merkkien määrä: 8
  • Konsonanttien lukumäärä: 6
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, spoilt on esimerkkinä sanan blightedsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.