Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle bulletproof

Alta löydät synonyymit sanalle sana bulletproof, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana bulletproof ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle bulletproof (adjektiivi)

Synonyymit sanalle bulletproof (adjektiivi)


Sana bulletproof suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana bulletproof suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle bulletproof

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle bulletproof, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa bulletproof käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta bulletproof esimerkkilause on peräisin.

  1. They thought the design of the Popemobile, which has a bulletproof booth built into the back of a modified truck, was "hilarious".  
  2. Garrison takes his position in a tall book depository, but he is frustrated to see that Gifford is hidden behind a bulletproof glass bubble.  
  3. Some protesters against the proposed plan became vitriolic and during a July 1994 bus tour to rally support for the plan, Clinton wore a bulletproof vest at times.  
  4. While McVeigh's requests for a bulletproof vest or transport by helicopter were denied, authorities did use a helicopter to transport him from Perry to Oklahoma City.  
  5. Issued by MI6 with an Aston Martin DB Mark III, Bond trails Goldfinger in his vintage Rolls-Royce Silver Ghost (adapted with armour plating and bulletproof glass), driven by Oddjob.  

Lisätietoja bulletproof

Muita tapoja oppia lisää sanan bulletproofmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "bulletproof":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan bulletproof määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle bulletproof, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut bulletproof

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "bulletproof":sta.

  • Merkkien määrä: 11
  • Konsonanttien lukumäärä: 7
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, armored on esimerkkinä sanan bulletproofsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.