Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle calcareous

Alta löydät synonyymit sanalle sana calcareous, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana calcareous ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle calcareous (adjektiivi)


Esimerkki lauseita sanalle calcareous

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle calcareous, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa calcareous käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta calcareous esimerkkilause on peräisin.

  1. It was extracted from a calcareous nodule using a technique originally developed for pterosaur fossils.  
  2. Much of the Mendips is open calcareous grassland, supporting a wide variety of flowering plants and insects.  
  3. Breeding females consume snail-shell fragments and calcareous grit, presumably to enable egg-shell formation.  
  4. Starting in the latest Cretaceous and continuing until the early Eocene, calcareous corals rapidly diversified.  
  5. It is linked through a stone canal, often lined with calcareous material, to a ring canal around the mouth opening.  

Lisätietoja calcareous

Muita tapoja oppia lisää sanan calcareousmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "calcareous":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan calcareous määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle calcareous, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut calcareous

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "calcareous":sta.

  • Merkkien määrä: 10
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, chalky on esimerkkinä sanan calcareoussynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.