Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle captain

Alta löydät synonyymit sanalle sana captain, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana captain ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle captain (substantiivi)

Synonyymit sanalle captain (substantiivi)

Synonyymit sanalle captain (substantiivi)

Synonyymit sanalle captain (substantiivi)

Synonyymit sanalle captain (substantiivi)

Synonyymit sanalle captain (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle captain

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle captain, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa captain käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta captain esimerkkilause on peräisin.

  1. When Smith was promoted, the other men in the company unanimously voted to make Ross the new captain.  
  2. He was promoted captain in June 1946, and became Deputy Chief of the Naval Staff (DCNS) that October.  
  3. Warner also said that he was a fine captain on and off the field, and in dealing with administrators.  
  4. Berryman became a temporary captain on 1 April 1916, a rank which became substantive on 10 June 1916.  
  5. Adams gave Bounty's Azimuth compass and Marine chronometer to Topaz's captain, Mayhew Folger.  

Lisätietoja captain

Muita tapoja oppia lisää sanan captainmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "captain":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan captain määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle captain, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut captain

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "captain":sta.

  • Merkkien määrä: 7
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, chieftain on esimerkkinä sanan captainsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.