Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle centre stage

Alta löydät synonyymit sanalle lause centre stage, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause centre stage ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle centre stage (substantiivi)

Synonyymit sanalle centre stage (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle centre stage

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle centre stage, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa centre stage käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta centre stage esimerkkilause on peräisin.

  1. McLeod commented that his victory was "the best win of [his] career, to beat Judd Trump on centre stage is brilliant.".  
  2. Instead, Van Ruisdael places tree-covered dunes prominently at centre stage, with a cloudscape concentrating strong light on a sandy path.  
  3. The figure's positioning and colourisation are reversed, and Luke takes centre stage; his face is accepted as van der Weyden's self-portrait.  
  4. Though wars between the Hindu kingdoms and the Sultanates continued, the battles between native rulers (including Muslims) and the newly arrived British took centre stage.  
  5. Amidst all the news and speculation surrounding the separation, Koechlin revealed that she regretted being so transparent about her personal life, stating in 2012, "It just takes centre stage instead of your work".  

Lisätietoja centre stage

Muita tapoja oppia lisää sanan centre stagemerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "centre stage":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan centre stage määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle centre stage, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut centre stage

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "centre stage":sta.

  • Merkkien määrä: 12 (11 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 7
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, center stage on esimerkkinä sanan centre stagesynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.