Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle chloride of lime

Alta löydät synonyymit sanalle lause chloride of lime, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause chloride of lime ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle chloride of lime (substantiivi)


Lisätietoja chloride of lime

Muita tapoja oppia lisää sanan chloride of limemerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "chloride of lime":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan chloride of lime määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle chloride of lime, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut chloride of lime

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "chloride of lime":sta.

  • Merkkien määrä: 16 (14 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 8
  • Vokaalien määrä: 6

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, bleaching powder on esimerkkinä sanan chloride of limesynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.