Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle colonization

Alta löydät synonyymit sanalle sana colonization, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana colonization ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle colonization (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle colonization

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle colonization, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa colonization käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta colonization esimerkkilause on peräisin.

  1. Hostility between France and Britain, particularly over the colonization of North America, continued.  
  2. The aye-aye and its extinct relations are thought to have diverged first, shortly after colonization.  
  3. The dating of the lemur colonization is controversial for the same reasons as strepsirrhine evolution.  
  4. After being appointed as governor, Pollock's continued the colonization work started by his predecessor.  
  5. Prior to European colonization, modern-day Boston was originally inhabited by the indigenous Massachusett.  

Lisätietoja colonization

Muita tapoja oppia lisää sanan colonizationmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "colonization":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan colonization määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle colonization, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut colonization

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "colonization":sta.

  • Merkkien määrä: 12
  • Konsonanttien lukumäärä: 6
  • Vokaalien määrä: 6

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, colonisation on esimerkkinä sanan colonizationsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.