Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle commonly

Alta löydät synonyymit sanalle sana commonly, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana commonly ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle commonly (adverbii)


Esimerkki lauseita sanalle commonly

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle commonly, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa commonly käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta commonly esimerkkilause on peräisin.

  1. The Fall of Constantinople in 1453 fuelled the era later commonly known as the "Italian Renaissance".  
  2. The mushroom is commonly known as the "basket stinkhorn", the "lattice stinkhorn", or the "red cage".  
  3. According to early accounts praising its flavour, it appears visitors commonly ate Newton's parakeet.  
  4. The hysteria, commonly referred to as the "18th-Century Vampire Controversy", raged for a generation.  
  5. Cirrostratus clouds commonly produce halos because they are composed almost entirely of ice crystals.  

Lisätietoja commonly

Muita tapoja oppia lisää sanan commonlymerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "commonly":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan commonly määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle commonly, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut commonly

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "commonly":sta.

  • Merkkien määrä: 8
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, normally on esimerkkinä sanan commonlysynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.