Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle conflict

Alta löydät synonyymit sanalle sana conflict, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana conflict ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle conflict (substantiivi)

Synonyymit sanalle conflict (substantiivi)

Synonyymit sanalle conflict (substantiivi)

Synonyymit sanalle conflict (verbi)


Sana conflict suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana conflict suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle conflict

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle conflict, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa conflict käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta conflict esimerkkilause on peräisin.

  1. Aki and Sid must fight against General Hein, who wants to use more violent means to end the conflict.  
  2. The outbreak of war with the British in 1812 led to continued conflict with Indians in the Northwest.  
  3. Its purpose was to serve as an umbrella organisation for the RAAF units deployed in the conflict, No.  
  4. Felhoelter became the first of several military chaplains to lose their lives in the Korean conflict.  
  5. Ivor Montagu likened Eisenstein's struggles with the film to Galileo's conflict with the Inquisition.  

Lisätietoja conflict

Muita tapoja oppia lisää sanan conflictmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "conflict":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan conflict määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle conflict, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut conflict

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "conflict":sta.

  • Merkkien määrä: 8
  • Konsonanttien lukumäärä: 6
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, battle on esimerkkinä sanan conflictsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.