Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle despatch

Alta löydät synonyymit sanalle sana despatch, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana despatch ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle despatch (substantiivi)

Synonyymit sanalle despatch (substantiivi)

Synonyymit sanalle despatch (substantiivi)

Synonyymit sanalle despatch (substantiivi)

Synonyymit sanalle despatch (verbi)


Esimerkki lauseita sanalle despatch

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle despatch, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa despatch käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta despatch esimerkkilause on peräisin.

  1. In 624 Justus became Archbishop of Canterbury, overseeing the despatch of missionaries to Northumbria.  
  2. Vincent, commander of the Mediterranean Fleet based in the Tagus, to despatch a squadron to investigate.  
  3. Some stories have Reginald's election taking place before the despatch of the first delegation to the papal curia.  
  4. This was exacerbated by the despatch of filler cargoes of unwanted goods shipped solely to make maximum use of the available transport.  
  5. He led the 10th Battalion until its disbandment in March, and was mentioned in Field Marshal Sir Douglas Haig's final despatch of 16 March 1919.  

Lisätietoja despatch

Muita tapoja oppia lisää sanan despatchmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "despatch":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan despatch määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle despatch, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut despatch

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "despatch":sta.

  • Merkkien määrä: 8
  • Konsonanttien lukumäärä: 6
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, dispatch on esimerkkinä sanan despatchsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.