Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle duality

Alta löydät synonyymit sanalle sana duality, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana duality ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle duality (substantiivi)

Synonyymit sanalle duality (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle duality

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle duality, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa duality käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta duality esimerkkilause on peräisin.

  1. The duality of their relationship is expressed not only in skin color but through their personalities.  
  2. This duality involves a model of spacetime called de Sitter space with a positive cosmological constant.  
  3. The Prussian–Austrian duality within the Confederation eventually led to the Austro-Prussian War in 1866.  
  4. Wright suggests that hendiadys had been used deliberately to heighten the play's sense of duality and dislocation.  
  5. Academic readings of the entry have highlighted the theme of duality and the cinematography in the revelation scene.  

Lisätietoja duality

Muita tapoja oppia lisää sanan dualitymerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "duality":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan duality määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle duality, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut duality

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "duality":sta.

  • Merkkien määrä: 7
  • Konsonanttien lukumäärä: 3
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, dichotomy on esimerkkinä sanan dualitysynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.