Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle estate agent

Alta löydät synonyymit sanalle lause estate agent, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause estate agent ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle estate agent (substantiivi)


Lause estate agent suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle lause estate agent suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle estate agent

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle estate agent, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa estate agent käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta estate agent esimerkkilause on peräisin.

  1. Goodman was born and raised in Philadelphia, Pennsylvania, where his father, George, was a printer and real estate agent.  
  2. The first series revolves around her leaving Mark for estate agent Trevor, whom she subsequently cheats on in series two.  
  3. In 1985, a real estate agent found the wreckage and bought it from the authorities, later trading it in 1993 for a Lola Formula 3 car.  
  4. Bradman left school in 1922 and went to work for a local real estate agent who encouraged his sporting pursuits by giving him time off when necessary.  
  5. Originally, Schafer had come up with the name "Deeds of the Dead" for the game's title, as he had originally planned Manny to be a real estate agent in the Land of the Dead.  

Lisätietoja estate agent

Muita tapoja oppia lisää sanan estate agentmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "estate agent":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan estate agent määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle estate agent, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut estate agent

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "estate agent":sta.

  • Merkkien määrä: 12 (11 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 6
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, realtor on esimerkkinä sanan estate agentsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.