Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle exclusiveness

Alta löydät synonyymit sanalle sana exclusiveness, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana exclusiveness ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle exclusiveness (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle exclusiveness

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle exclusiveness, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa exclusiveness käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta exclusiveness esimerkkilause on peräisin.

  1. Joseph Beresford Grant used his money to guarantee the exclusiveness of the development, and also ensured that there were no shops around the area.  
  2. The patrician gentes in particular tended to limit the number of praenomina that they used far more than the plebeians, which was a way of reinforcing the exclusiveness of their social status.  

Lisätietoja exclusiveness

Muita tapoja oppia lisää sanan exclusivenessmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "exclusiveness":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan exclusiveness määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle exclusiveness, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut exclusiveness

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "exclusiveness":sta.

  • Merkkien määrä: 13
  • Konsonanttien lukumäärä: 8
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, clannishness on esimerkkinä sanan exclusivenesssynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.