Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle excursion

Alta löydät synonyymit sanalle sana excursion, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana excursion ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle excursion (substantiivi)

Synonyymit sanalle excursion (substantiivi)


Sana excursion suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana excursion suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle excursion

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle excursion, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa excursion käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta excursion esimerkkilause on peräisin.

  1. After some repair work, the locomotive was returned to Bellows Falls where it served on excursion runs.  
  2. During incubation, foraging trips are relatively long, with an average excursion taking about 153 hours.  
  3. Nickel Plate 765 returned to the curve in May 2013 with public excursion trains from Lewistown to Gallitzin.  
  4. King on Rattle and Hum and the Lovetown Tour, and they described it as "an excursion down a dead-end street".  
  5. As of 2010, jet boats, functioning mainly as excursion craft, still deliver mail between Gold Beach and Agness.  

Lisätietoja excursion

Muita tapoja oppia lisää sanan excursionmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "excursion":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan excursion määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle excursion, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut excursion

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "excursion":sta.

  • Merkkien määrä: 9
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, digression on esimerkkinä sanan excursionsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.