Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle expedition

Alta löydät synonyymit sanalle sana expedition, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana expedition ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle expedition (substantiivi)

Synonyymit sanalle expedition (substantiivi)

Synonyymit sanalle expedition (substantiivi)


Sana expedition suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana expedition suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle expedition

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle expedition, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa expedition käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta expedition esimerkkilause on peräisin.

  1. None of the members of the expedition had ever been in the Gulf of Mexico or knew how to navigate it.  
  2. The expedition also aimed to be the most comprehensive scientific study of the Arctic ever attempted.  
  3. Acceptable to both parties, Cook was promoted to Lieutenant and named as commander of the expedition.  
  4. Evans had abandoned plans to mount his own expedition and transferred his financial backing to Scott.  
  5. In 1911 Joyce travelled to Denmark to acquire dogs for this expedition, and took them on to Tasmania.  

Lisätietoja expedition

Muita tapoja oppia lisää sanan expeditionmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "expedition":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan expedition määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle expedition, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut expedition

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "expedition":sta.

  • Merkkien määrä: 10
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, dispatch on esimerkkinä sanan expeditionsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.