Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle field day

Alta löydät synonyymit sanalle lause field day, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause field day ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle field day (substantiivi)


Lause field day suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle lause field day suomeksi.


Lisätietoja field day

Muita tapoja oppia lisää sanan field daymerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "field day":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan field day määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle field day, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut field day

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "field day":sta.

  • Merkkien määrä: 9 (8 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, outing on esimerkkinä sanan field daysynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.