Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle forgo

Alta löydät synonyymit sanalle sana forgo, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana forgo ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle forgo (verbi)

Synonyymit sanalle forgo (verbi)

Synonyymit sanalle forgo (verbi)

Synonyymit sanalle forgo (verbi)


Sana forgo suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana forgo suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle forgo

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle forgo, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa forgo käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta forgo esimerkkilause on peräisin.

  1. Kennedy had gained control of the nominating process, and called on Kennedy to forgo the nomination for that year.  
  2. Throughout development, he was frequently impeded by limitations in technology and had to forgo several design ideas.  
  3. He opposed giving states the option to forgo apportionment, which would have allowed them to elect their congressmen at-large.  
  4. Songwriters were obliged to forgo one-third of their customary royalties in exchange for having him perform their compositions.  
  5. Keaton offered to forgo his salary if the films made by the company were not box-office hits; Mayer chose to decline the request.  

Lisätietoja forgo

Muita tapoja oppia lisää sanan forgomerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "forgo":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan forgo määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle forgo, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut forgo

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "forgo":sta.

  • Merkkien määrä: 5
  • Konsonanttien lukumäärä: 3
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, forfeit on esimerkkinä sanan forgosynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.