Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle fragility

Alta löydät synonyymit sanalle sana fragility, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana fragility ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle fragility (substantiivi)

Synonyymit sanalle fragility (substantiivi)


Sana fragility suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana fragility suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle fragility

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle fragility, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa fragility käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta fragility esimerkkilause on peräisin.

  1. His acute sense of mortality and awareness of the fragility of life were heightened by Dyer's death in Paris.  
  2. Due to the fragility of his knee, Toshack was used sparingly in the tour games, playing in only 11 of the 29 non-Test matches on the tour.  
  3. The main theme is that of the fragility of life, "the sorrow of human existence" (mono no aware), a term used over a thousand times in Genji.  
  4. Swift said that the song, which was inspired by a relationship that evoked constant anxiety because of its fragility, "best represents" 1989.  
  5. The decoration of the room focuses on what Newman described as the "intertwined themes [of] the fecundity of nature and the fragility of life".  

Lisätietoja fragility

Muita tapoja oppia lisää sanan fragilitymerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "fragility":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan fragility määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle fragility, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut fragility

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "fragility":sta.

  • Merkkien määrä: 9
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, breakability on esimerkkinä sanan fragilitysynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.