Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle fueling

Alta löydät synonyymit sanalle sana fueling, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana fueling ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle fueling (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle fueling

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle fueling, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa fueling käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta fueling esimerkkilause on peräisin.

  1. High winds from Andrea were reported as fueling severe wildfires in northern Florida and southern Georgia.  
  2. TF 17 completed refueling the next day, but TF 11 reported that they would not be finished fueling until 4 May.  
  3. The storm moved due west through a small fetch of warmer waters, fueling the process of intensification over the next 42 hours.  
  4. Acuff and his fueling group 17 December with the intention of refueling all ships in the task force and replacing lost aircraft.  
  5. Acuff and his fueling group on 17 December with the intention of refueling all ships in the task force and replacing lost aircraft.  

Lisätietoja fueling

Muita tapoja oppia lisää sanan fuelingmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "fueling":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan fueling määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle fueling, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut fueling

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "fueling":sta.

  • Merkkien määrä: 7
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, refueling on esimerkkinä sanan fuelingsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.