Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle garlic

Alta löydät synonyymit sanalle sana garlic, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana garlic ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle garlic (substantiivi)

Synonyymit sanalle garlic (substantiivi)


Sana garlic suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana garlic suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle garlic

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle garlic, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa garlic käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta garlic esimerkkilause on peräisin.

  1. The susceptibility to garlic and light could be due to hypersensitivity, which is a symptom of rabies.  
  2. Epis is a blend of peppers, garlic, and herbs that is used as a flavor base for many foods in Haitian cuisine.  
  3. In addition to wine, he stated that he also abstained from eating "meat, garlic, oniony plants, or sweet things".  
  4. Other unusual food preferences included pigeons, duck and trout skin, raspberry leaves and garlic in large quantities.  
  5. In Ukraine, borscht is often accompanied with pampushky, or savory, puffy yeast-raised rolls glazed with oil and crushed garlic.  

Lisätietoja garlic

Muita tapoja oppia lisää sanan garlicmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "garlic":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan garlic määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle garlic, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut garlic

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "garlic":sta.

  • Merkkien määrä: 6
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, ail on esimerkkinä sanan garlicsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.