Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle haphazardly

Alta löydät synonyymit sanalle sana haphazardly, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana haphazardly ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle haphazardly (adverbii)

Synonyymit sanalle haphazardly (adverbii)


Esimerkki lauseita sanalle haphazardly

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle haphazardly, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa haphazardly käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta haphazardly esimerkkilause on peräisin.

  1. In their haste to outdo each other, Cope and Marsh haphazardly assembled the bones of their own discoveries.  
  2. The street grid in the island's central section was built haphazardly, based possibly on sand dune patterns.  
  3. Made haphazardly, it probably made itself, if not actually against the will of its authors and actors, then at least beyond their control.  
  4. The whales seemed "agitated and were moving haphazardly, attempting to lift their heads free of the water" to escape the sound of the sonars.  
  5. In 1900, local clandestine treasure hunters digging at the Eshmun Temple site haphazardly discovered inscriptions carved onto the temple's walls.  

Lisätietoja haphazardly

Muita tapoja oppia lisää sanan haphazardlymerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "haphazardly":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan haphazardly määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle haphazardly, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut haphazardly

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "haphazardly":sta.

  • Merkkien määrä: 11
  • Konsonanttien lukumäärä: 7
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, haphazard on esimerkkinä sanan haphazardlysynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.