Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle hit man

Alta löydät synonyymit sanalle lause hit man, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause hit man ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle hit man (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle hit man

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle hit man, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa hit man käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta hit man esimerkkilause on peräisin.

  1. On 12 October Newton, calling himself "Peter Keene", drove to Barnstaple in a yellow Mazda car where he approached Scott, claiming to have been hired to protect Scott from a supposed Canadian hit man.  
  2. Instead of punishing Camilla for such public humiliation, as is suggested by Diane's conversation with the bungling hit man, one critic views Rita as the vulnerable representation of Diane's desire for Camilla.  

Lisätietoja hit man

Muita tapoja oppia lisää sanan hit manmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "hit man":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan hit man määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle hit man, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut hit man

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "hit man":sta.

  • Merkkien määrä: 7 (6 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, gunman on esimerkkinä sanan hit mansynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.