Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle housing

Alta löydät synonyymit sanalle sana housing, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana housing ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle housing (substantiivi)

Synonyymit sanalle housing (substantiivi)


Sana housing suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana housing suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle housing

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle housing, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa housing käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta housing esimerkkilause on peräisin.

  1. The areas adjacent to these sacred compounds included residential complexes housing wealthy lineages.  
  2. The hearing was held at a temporary building near the Washington Monument housing offices of the AEC.  
  3. These people were placed in low-pay, low-skill employment, which forced them to live in poor housing.  
  4. It was flanked by compartments on either side, each housing one turbine set powering the outer shafts.  
  5. Each turret was provided with a 15-foot (4.6 m) rangefinder in an armoured housing on the turret roof.  

Lisätietoja housing

Muita tapoja oppia lisää sanan housingmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "housing":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan housing määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle housing, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut housing

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "housing":sta.

  • Merkkien määrä: 7
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, caparison on esimerkkinä sanan housingsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.