Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle imprudent

Alta löydät synonyymit sanalle sana imprudent, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana imprudent ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle imprudent (adjektiivi)

Synonyymit sanalle imprudent (adjektiivi)


Esimerkki lauseita sanalle imprudent

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle imprudent, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa imprudent käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta imprudent esimerkkilause on peräisin.

  1. Benjamin Whitrow was cast to play Mr Bennet, Elizabeth's distinguished but financially imprudent and occasionally indulgent gentry father.  
  2. Unaware that Jane is Elizabeth's sister, Fitzwilliam mentions that Darcy recently untangled Bingley from an imprudent match with an "unsuitable" family.  
  3. His biographers cite his tactful but resolute counsel that Victoria would be imprudent to publish another volume of her Leaves from the Journal of a Life in the Highlands.  
  4. Ickes stated that Wilbur had been imprudent in naming the dam after a sitting president, that Congress had never ratified his choice, and that it had long been referred to as Boulder Dam.  
  5. He told the Commons that waiting a year would be imprudent, given the worldwide shortage of steel pipe, and unfair to those who owned natural gas wells in western Canada, which were presently capped.  

Lisätietoja imprudent

Muita tapoja oppia lisää sanan imprudentmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "imprudent":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan imprudent määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle imprudent, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut imprudent

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "imprudent":sta.

  • Merkkien määrä: 9
  • Konsonanttien lukumäärä: 6
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, ill-considered on esimerkkinä sanan imprudentsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.