Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle in favour of

Alta löydät synonyymit sanalle lause in favour of, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause in favour of ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle in favour of (adverbii)


Esimerkki lauseita sanalle in favour of

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle in favour of, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa in favour of käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta in favour of esimerkkilause on peräisin.

  1. A project to replace the M113s began in the 1980s, but was abandoned in favour of upgrading the type.  
  2. Hall voted in favour of the supply bills being passed, and objected to the federal Liberals' actions.  
  3. This was soon discarded in favour of having the British Mission fully integrated into the laboratory.  
  4. In early 1354 a faction in favour of peace with England gained influence in the French king's council.  
  5. Although popular in the 1920s and '30s, it was largely abandoned in favour of new anticonvulsant drugs.  

Lisätietoja in favour of

Muita tapoja oppia lisää sanan in favour ofmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "in favour of":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan in favour of määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle in favour of, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut in favour of

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "in favour of":sta.

  • Merkkien määrä: 12 (10 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, pro on esimerkkinä sanan in favour ofsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.