Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle inflorescence

Alta löydät synonyymit sanalle sana inflorescence, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana inflorescence ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle inflorescence (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle inflorescence

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle inflorescence, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa inflorescence käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta inflorescence esimerkkilause on peräisin.

  1. Arising from short lateral branchlets off stems older than four years of age, the inflorescence of B.  
  2. Known as a syconium, the fruit is an inverted inflorescence with the flowers lining an internal cavity.  
  3. Anthesis takes place over two weeks, as the individual flowers open in a wave across the inflorescence.  
  4. Banksia because of its robust inflorescence and hairy pistil that is prominently curved before anthesis.  
  5. Individual flowers open from the base of the flower spike, the wave of anthesis moving up the inflorescence.  

Lisätietoja inflorescence

Muita tapoja oppia lisää sanan inflorescencemerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "inflorescence":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan inflorescence määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle inflorescence, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut inflorescence

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "inflorescence":sta.

  • Merkkien määrä: 13
  • Konsonanttien lukumäärä: 8
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, blossoming on esimerkkinä sanan inflorescencesynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.