Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle instead

Alta löydät synonyymit sanalle sana instead, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana instead ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle instead (adverbii)

Synonyymit sanalle instead (adverbii)


Sana instead suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana instead suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle instead

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle instead, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa instead käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta instead esimerkkilause on peräisin.

  1. Usually, when a commemorative coin was proposed, Mellon argued that a medal should be issued instead.  
  2. The mission was not supported, with the Decadal Survey preferring the Europa Clipper mission instead.  
  3. Cheke suggested in 2008 that all post 1662 references to "dodos" therefore refer to the rail instead.  
  4. This formation is now known as the Passaic Formation, and instead thought to be Late Triassic in age.  
  5. Later in his life he rejected this theory, and instead proposed an alternative language-game analogy.  

Lisätietoja instead

Muita tapoja oppia lisää sanan insteadmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "instead":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan instead määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle instead, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut instead

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "instead":sta.

  • Merkkien määrä: 7
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, alternatively on esimerkkinä sanan insteadsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.