Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle interconnected

Alta löydät synonyymit sanalle sana interconnected, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana interconnected ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle interconnected (adjektiivi)

Synonyymit sanalle interconnected (adjektiivi)


Sana interconnected suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana interconnected suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle interconnected

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle interconnected, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa interconnected käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta interconnected esimerkkilause on peräisin.

  1. Eventually, the concept evolved into three interconnected stories that intertwined through the missions.  
  2. Final Fantasy XII, published in 2006, also includes real-time battles in large, interconnected playfields.  
  3. In solid acetic acid, the molecules form chains, individual molecules being interconnected by hydrogen bonds.  
  4. It had been constructed by adding interconnected blockhouses to improve the defenses of the Fort de la Cité d'Aleth.  
  5. In the following years the locomotive changed hands four of five times between several interconnected Florida lumber firms.  

Lisätietoja interconnected

Muita tapoja oppia lisää sanan interconnectedmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "interconnected":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan interconnected määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle interconnected, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut interconnected

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "interconnected":sta.

  • Merkkien määrä: 14
  • Konsonanttien lukumäärä: 9
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, coordinated on esimerkkinä sanan interconnectedsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.