Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle interpretive

Alta löydät synonyymit sanalle sana interpretive, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana interpretive ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle interpretive (adjektiivi)


Esimerkki lauseita sanalle interpretive

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle interpretive, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa interpretive käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta interpretive esimerkkilause on peräisin.

  1. It has eight interpretive panels along its length, explaining the history, flora, and fauna of the region.  
  2. The easiest one to reach is atop Mount Washburn, which has interpretive exhibits and an observation deck open to the public.  
  3. Several different interpretive and educational programs on environmental and ecological topics are offered at the park each summer.  
  4. A paved loop trail of about 0.35-mile (0.56 km), furnished with drinking fountains and interpretive signs, can accommodate wheelchairs.  
  5. Covenant theology is an interpretive framework used by Reformed theologians which was significantly developed during the seventeenth century.  

Lisätietoja interpretive

Muita tapoja oppia lisää sanan interpretivemerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "interpretive":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan interpretive määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle interpretive, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut interpretive

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "interpretive":sta.

  • Merkkien määrä: 12
  • Konsonanttien lukumäärä: 7
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, interpretative on esimerkkinä sanan interpretivesynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.