Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle jaunt

Alta löydät synonyymit sanalle sana jaunt, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana jaunt ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle jaunt (substantiivi)

Synonyymit sanalle jaunt (verbi)


Esimerkki lauseita sanalle jaunt

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle jaunt, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa jaunt käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta jaunt esimerkkilause on peräisin.

  1. By 1952, it had moved south of Marshalltown and was replaced by Iowa 330 and a seventeen-mile (27 km) southern jaunt through Belle Plaine had been replaced by a straight road.  
  2. Hitler accepted and Chamberlain flew to Germany on the morning of 15 September; this was the first time, excepting a short jaunt at an industrial fair, that Chamberlain had ever flown.  

Lisätietoja jaunt

Muita tapoja oppia lisää sanan jauntmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "jaunt":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan jaunt määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle jaunt, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut jaunt

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "jaunt":sta.

  • Merkkien määrä: 5
  • Konsonanttien lukumäärä: 3
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, excursion on esimerkkinä sanan jauntsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.