Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle junket

Alta löydät synonyymit sanalle sana junket, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana junket ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle junket (substantiivi)

Synonyymit sanalle junket (verbi)

Synonyymit sanalle junket (verbi)

Synonyymit sanalle junket (verbi)


Esimerkki lauseita sanalle junket

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle junket, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa junket käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta junket esimerkkilause on peräisin.

  1. In the same year, she became one of the first actors to incorporate an inclusion rider provision in her film and press junket contracts.  
  2. Instead, the studio financed a $20 million large-scale campaign to provide a press junket, posters, billboards, and trailers for TV that highlighted the film's fight scenes.  

Lisätietoja junket

Muita tapoja oppia lisää sanan junketmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "junket":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan junket määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle junket, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut junket

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "junket":sta.

  • Merkkien määrä: 6
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, excursion on esimerkkinä sanan junketsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.