Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle marketplace

Alta löydät synonyymit sanalle sana marketplace, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana marketplace ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle marketplace (substantiivi)

Synonyymit sanalle marketplace (substantiivi)


Sana marketplace suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana marketplace suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle marketplace

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle marketplace, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa marketplace käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta marketplace esimerkkilause on peräisin.

  1. It also depicted temple, marketplace, various flora and fauna, and also native vernacular architecture.  
  2. ANACS was founded in response to the rise in counterfeit and altered coins in the numismatic marketplace.  
  3. The archaic title of "Keeper of the Cross" was bestowed on the man appointed to sweep the marketplace weekly.  
  4. The Church teaches that a balance should exist between government regulation and the laws of the marketplace.  
  5. In contrast, registered marketplace merchants had a very low social status and were often subject to additional restrictions.  

Lisätietoja marketplace

Muita tapoja oppia lisää sanan marketplacemerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "marketplace":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan marketplace määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle marketplace, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut marketplace

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "marketplace":sta.

  • Merkkien määrä: 11
  • Konsonanttien lukumäärä: 7
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, market on esimerkkinä sanan marketplacesynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.