Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle mash

Alta löydät synonyymit sanalle sana mash, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana mash ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle mash (verbi)

Synonyymit sanalle mash (verbi)

Synonyymit sanalle mash (verbi)


Sana mash suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana mash suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle mash

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle mash, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa mash käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta mash esimerkkilause on peräisin.

  1. Cypress used to be used in distilleries as staves to hold mash ferments to make alcohol before the invention of stainless steel.  
  2. If feed is not mixed properly, ingredients and nutrients will not be properly distributed when it comes time to extrude and pelletize the feed, or if the feed is to be used as mash.  

Lisätietoja mash

Muita tapoja oppia lisää sanan mashmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "mash":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan mash määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle mash, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut mash

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "mash":sta.

  • Merkkien määrä: 4
  • Konsonanttien lukumäärä: 3
  • Vokaalien määrä: 1

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, chat up on esimerkkinä sanan mashsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.