Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle matrilineal kin

Alta löydät synonyymit sanalle lause matrilineal kin, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause matrilineal kin ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle matrilineal kin (substantiivi)


Lisätietoja matrilineal kin

Muita tapoja oppia lisää sanan matrilineal kinmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "matrilineal kin":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan matrilineal kin määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle matrilineal kin, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut matrilineal kin

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "matrilineal kin":sta.

  • Merkkien määrä: 15 (14 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 8
  • Vokaalien määrä: 6

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, enate on esimerkkinä sanan matrilineal kinsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.