Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle military expedition

Alta löydät synonyymit sanalle lause military expedition, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause military expedition ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle military expedition (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle military expedition

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle military expedition, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa military expedition käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta military expedition esimerkkilause on peräisin.

  1. In September 1786, Boone took part in a military expedition into the Ohio Country led by Benjamin Logan.  
  2. Johnson was instrumental in getting the support for Congressional funding a military expedition up the river.  
  3. Beato was sent from India to photograph the Anglo-French military expedition to China in the Second Opium War.  
  4. After efforts at conciliation failed, the British decided to settle the matter by sending a military expedition.  
  5. The military expedition ended abruptly because Henry's eighteen-year-old son unexpectedly deserted him on 12 December.  

Lisätietoja military expedition

Muita tapoja oppia lisää sanan military expeditionmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "military expedition":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan military expedition määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle military expedition, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut military expedition

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "military expedition":sta.

  • Merkkien määrä: 19 (18 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 9
  • Vokaalien määrä: 9

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, expedition on esimerkkinä sanan military expeditionsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.