Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle modulate

Alta löydät synonyymit sanalle sana modulate, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana modulate ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle modulate (verbi)

Synonyymit sanalle modulate (verbi)


Sana modulate suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana modulate suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle modulate

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle modulate, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa modulate käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta modulate esimerkkilause on peräisin.

  1. As such a term similar to the one proposed above to modulate Vmax should be appropriate in most situations:.  
  2. In the brain, zinc is stored in specific synaptic vesicles by glutamatergic neurons and can modulate neuronal excitability.  
  3. Benzodiazepines are given to control seizures; as they also modulate GABA receptors they may potentially increase the effect of pyridoxine.  
  4. Approximately two-thirds of human serpins perform extracellular roles, inhibiting proteases in the bloodstream in order to modulate their activities.  
  5. These reflect subthreshold membrane potentials and strongly modulate the spiking of hippocampal neurons and synchronise across the hippocampus in a travelling wave pattern.  

Lisätietoja modulate

Muita tapoja oppia lisää sanan modulatemerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "modulate":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan modulate määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle modulate, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut modulate

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "modulate":sta.

  • Merkkien määrä: 8
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, regulate on esimerkkinä sanan modulatesynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.