Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle ninefold

Alta löydät synonyymit sanalle sana ninefold, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana ninefold ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle ninefold (adjektiivi)

Synonyymit sanalle ninefold (adverbii)


Esimerkki lauseita sanalle ninefold

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle ninefold, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa ninefold käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta ninefold esimerkkilause on peräisin.

  1. The album spent 11 weeks atop the Billboard 200 and received a ninefold platinum certification from the Recording Industry Association of America (RIAA).  
  2. These factors drove a major military, industrial, and residential expansion of the city, and the weight of goods passing through the harbour increased nearly ninefold.  

Lisätietoja ninefold

Muita tapoja oppia lisää sanan ninefoldmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "ninefold":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan ninefold määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle ninefold, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut ninefold

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "ninefold":sta.

  • Merkkien määrä: 8
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, nonuple on esimerkkinä sanan ninefoldsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.