Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle nominated

Alta löydät synonyymit sanalle sana nominated, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana nominated ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle nominated (adjektiivi)


Sana nominated suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana nominated suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle nominated

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle nominated, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa nominated käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta nominated esimerkkilause on peräisin.

  1. In February 2010, "Whale Whores" was nominated for a Genesis Award in the television comedy category.  
  2. Revival was nominated for three Harvey Awards in 2013: Best New Series, Best Writer, and Best Artist.  
  3. Seward did and was both nominated and confirmed by the Senate, with minimal debate, on March 5, 1861.  
  4. It was also nominated for Best Sound Editing: Computer Entertainment for the 2010 Golden Reel Awards.  
  5. Dannatt was nominated for a life peerage by David Cameron while Cameron was Leader of the Opposition.  

Lisätietoja nominated

Muita tapoja oppia lisää sanan nominatedmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "nominated":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan nominated määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle nominated, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut nominated

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "nominated":sta.

  • Merkkien määrä: 9
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, nominative on esimerkkinä sanan nominatedsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.