Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle obtrude upon

Alta löydät synonyymit sanalle lause obtrude upon, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause obtrude upon ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle obtrude upon (verbi)


Lisätietoja obtrude upon

Muita tapoja oppia lisää sanan obtrude uponmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "obtrude upon":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan obtrude upon määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle obtrude upon, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut obtrude upon

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "obtrude upon":sta.

  • Merkkien määrä: 12 (11 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 6
  • Vokaalien määrä: 5

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, intrude on on esimerkkinä sanan obtrude uponsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.