Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle out of work

Alta löydät synonyymit sanalle lause out of work, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle lause out of work ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle out of work (adjektiivi)

Synonyymit sanalle out of work (idiomi)


Esimerkki lauseita sanalle out of work

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle out of work, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa out of work käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta out of work esimerkkilause on peräisin.

  1. These laws threatened Laura, who was Jewish, and put many of Fermi's research assistants out of work.  
  2. Poverty was also a problem in urban centres as increasing use of machinery put skilled labour out of work.  
  3. More than 1000 people were out of work as a result of the damage to the papaya and sugar cane plantations.  
  4. The dissolution also put hundreds of thousands of Anbaris out of work as many were members of the Army or the party.  
  5. The storm destroyed equipment and facilities at the nearby Colbert Colliery, putting hundreds of miners out of work.  

Lisätietoja out of work

Muita tapoja oppia lisää sanan out of workmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "out of work":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan out of work määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle out of work, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut out of work

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "out of work":sta.

  • Merkkien määrä: 11 (9 ilman välilyöntejä)
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, idle on esimerkkinä sanan out of worksynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.