Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle outing

Alta löydät synonyymit sanalle sana outing, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana outing ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle outing (substantiivi)

Synonyymit sanalle outing (substantiivi)


Sana outing suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana outing suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle outing

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle outing, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa outing käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta outing esimerkkilause on peräisin.

  1. He pitched four innings of one-run ball and three innings of a two-hit game in his next relief outing.  
  2. In the NVA even listening to Western radio stations was punishable and there we were on an outing in the West.  
  3. He recovered from the loss by pitching a complete game two-hit shutout in his next outing against the Dodgers.  
  4. In his senior year, Adenhart threw a perfect game in his very first outing, striking out 15 of the 21 batters faced.  
  5. Sunderland's next outing in a major final came in 1992 when, as a Second Division club, they returned to the FA Cup final.  

Lisätietoja outing

Muita tapoja oppia lisää sanan outingmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "outing":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan outing määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle outing, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut outing

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "outing":sta.

  • Merkkien määrä: 6
  • Konsonanttien lukumäärä: 3
  • Vokaalien määrä: 3

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, excursion on esimerkkinä sanan outingsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.