Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle perennial

Alta löydät synonyymit sanalle sana perennial, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana perennial ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle perennial (adjektiivi)

Synonyymit sanalle perennial (adjektiivi)


Sana perennial suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana perennial suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle perennial

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle perennial, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa perennial käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta perennial esimerkkilause on peräisin.

  1. Before the 2003–04 season began, the Spurs lost their perennial captain David Robinson to retirement.  
  2. Phanera vahlii is a perennial creeper of the family Caesalpiniaceae native to the Indian subcontinent.  
  3. The plant is an erect perennial, or occasionally annual, herb that is simple or rarely branched at its base.  
  4. Sunderland's average attendance were higher over that period than perennial title challengers such as Juventus F.C.  
  5. One became a character in her books: a perennial bachelor named Jack who slung jokes and witticisms at the audiences.  

Lisätietoja perennial

Muita tapoja oppia lisää sanan perennialmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "perennial":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan perennial määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle perennial, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut perennial

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "perennial":sta.

  • Merkkien määrä: 9
  • Konsonanttien lukumäärä: 5
  • Vokaalien määrä: 4

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, long on esimerkkinä sanan perennialsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.