Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle pew

Alta löydät synonyymit sanalle sana pew, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana pew ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle pew (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle pew

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle pew, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa pew käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta pew esimerkkilause on peräisin.

  1. Archdeacon Scott ordered that Hall should vacate the pew he rented at St James' for himself and his six daughters.  
  2. Each pew consists of a long wooden plank that serves as the seat, with a thin rail supported by three spindles as the backrest.  
  3. Loder claims to have "natural rhythm" and that she began emulating the drummer at her Pentecostal church by beating on a pew with pencils at the age of two.  
  4. As Hall continued to occupy the pew, constables attended Sunday services to prevent his occupation of the pew by boarding it up and making it secure with iron bands.  
  5. In the 1820s, a new account of the Biddenden Maids was published, which claimed that a gravestone marked with a diagonal line near the rector's pew in Biddenden church was the sisters' burial place.  

Lisätietoja pew

Muita tapoja oppia lisää sanan pewmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "pew":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan pew määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle pew, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut pew

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "pew":sta.

  • Merkkien määrä: 3
  • Konsonanttien lukumäärä: 2
  • Vokaalien määrä: 1

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, church bench on esimerkkinä sanan pewsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.