Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle picnic

Alta löydät synonyymit sanalle sana picnic, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana picnic ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle picnic (substantiivi)

Synonyymit sanalle picnic (substantiivi)


Sana picnic suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana picnic suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle picnic

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle picnic, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa picnic käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta picnic esimerkkilause on peräisin.

  1. It features hiking trails, a playground, picnic tables, a waterfall, and a stone bridge over the creek.  
  2. The first spectators, many carrying chairs or picnic blankets, arrived at daybreak to secure a good spot.  
  3. In addition to the pavilions, Black Moshannon State Park has 250 picnic tables in four large picnic areas.  
  4. The park also has approximately 100 picnic tables and five CCC-built picnic shelters which can be reserved.  
  5. A park with a picnic area and a footbridge lies near Tioga Creek in Baraga County east of the US 41 junction.  

Lisätietoja picnic

Muita tapoja oppia lisää sanan picnicmerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "picnic":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan picnic määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle picnic, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut picnic

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "picnic":sta.

  • Merkkien määrä: 6
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, cinch on esimerkkinä sanan picnicsynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.