Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle plasma

Alta löydät synonyymit sanalle sana plasma, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana plasma ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle plasma (substantiivi)


Esimerkki lauseita sanalle plasma

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle plasma, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa plasma käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta plasma esimerkkilause on peräisin.

  1. The individual cells in a plasma display contain a mixture of xenon and neon ionized with electrodes.  
  2. The cooling process causes the bulk of the plasma to reach this temperature at roughly the same time.  
  3. The osmolality in the plasma is lower than the surrounding water, which is dehydrating for the animal.  
  4. Bennett showed that the same effect would cause a current to "self-focus" a plasma into a thin column.  
  5. In blood plasma, zinc is bound to and transported by albumin (60%, low-affinity) and transferrin (10%).  

Lisätietoja plasma

Muita tapoja oppia lisää sanan plasmamerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "plasma":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan plasma määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle plasma, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut plasma

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "plasma":sta.

  • Merkkien määrä: 6
  • Konsonanttien lukumäärä: 4
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, plasm on esimerkkinä sanan plasmasynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.