Englannin synonyymit logotype.

Englanninkieliset synonyymit sanalle plea

Alta löydät synonyymit sanalle sana plea, ryhmiteltynä eri sanaryhmien mukaan. Jos tietokannassamme on antonyymejä sanalle sana plea ne näkyvät myös synonyymien vieressä. Jos tietokannassamme on myös yksi (tai useampi) suomenkielinen käännös sanasta, löydät myös nämä synonyymien ja antonyymien alta.

Synonyymit sanalle plea (substantiivi)


Sana plea suomeksi

Alta löydät yhden (tai useamman) käännöksen tai merkityksen sanalle sana plea suomeksi.


Esimerkki lauseita sanalle plea

Alta löydät esimerkkilauseita englannin sanalle plea, joka tarkoittaa lauseita, jotka osoittavat, kuinka sanaa plea käytetään lauseessa. Esimerkkilauseet on koottu englanninkielisestä Wikipediasta ja jokaisen lauseen lopusta löydät linkin artikkeliin, josta plea esimerkkilause on peräisin.

  1. Marcus Jones, Bell's father, blamed Bell's attorney at the time of the plea agreement for the denial.  
  2. Bono made a plea to Pinochet, asking him to "tell these women where are the bones of their children.".  
  3. On April 13, the defense team notified district attorney Paul Morrison that Green wished to plea bargain.  
  4. Her plea deal resulted in her getting five-years of probation, 180 days of house arrest, and a $1,000 fine.  
  5. Sillem's analysis of the Lincolnshire plea rolls in 1936 was the first major study of de Cantilupe's murder.  

Lisätietoja plea

Muita tapoja oppia lisää sanan pleamerkityksestä on etsiä tiettyjä avainsanoja, jotka liittyvät sanaan. Yksi näistä on esimerkiksi "plea":n oikeinkirjoituksen haku. Toinen asia on etsiä sanan plea määritelmä saadaksesi lisätietoja merkityksestä. Viimeinen vinkki on käyttää antonyymejä (vastakohtia) sanalle plea, saadaksesi tarkempaa tietoa.

Luvut plea

Alta löydät lisää teknisiä tietoja "plea":sta.

  • Merkkien määrä: 4
  • Konsonanttien lukumäärä: 2
  • Vokaalien määrä: 2

Mitä ovat synonyymit ja antonyymit?

Sanan synonyymi on yksinkertaisesti toinen sana, jolla voidaan korvata alkuperäinen sana, supplication on esimerkkinä sanan pleasynonyymi. Muista kuitenkin, että aina ei välttämättä ole niin helppoa korvata sanaa sen synonyymeillä, vaan kannattaa aina miettiä tekstin vivahteita. Antonyymit toisaalta ovat vastakkaisia ​​sanoja, mikä tarkoittaa sanoja, jotka ovat täysin vastakohta alkuperäiselle sanalle.

Anna palautetta ja tietolähteitä

Me Englanninsynonyymit.fi:n kehittäjät toivomme, että sinä vierailijana pidät sivustosta ja pidät siitä hyödyllisenä. Sivuston eteen on tehty paljon työtä ja toivomme, että se osoittautuu! Jos haluat jättää meille palautetta, oli se sitten positiivista tai negatiivista, tee se! Löydät yhteydenottolomakkeen "Meistä" -sivulta, jonka löydät alatunnisteesta. Sieltä voit myös lukea lisää siitä, mitä tietolähteitä olemme käyttäneet tämän sivuston tietojen keräämiseen.